Locație

Spațiile de inchiriat sunt situate în apropiere de zona industrială cunoscută sub numele de platforma Republica. Accesul la proprietate se face foarte usor, cu mijloacele de transport in comun STB  autobuze 253 si 330, statia Parc Teilor. De asemenea, proprietatea beneficiaza de acces facil la autostrada A2.

Spații de inchiriat

Spatiile de închiriat sunt hale care au o inaltime de circa 7,5 m si care pot fi amenajate pentru producție sau depozitare. Construcțiile au structuri de beton cu stalpi din beton armat și grinzi, hidroizolatii, pardoseli din beton, usi metalice, iluminat natural, curent trifazic 380V, parcare pentru camioane, curte betonata, si sunt de asemenea dotate cu sisteme de securitate si supraveghere, dispunand totodata de servicii de administrare.

Spatii de birou

Pentru fiecare spațiu de hală închiriat va putem pune la dispoziție zona aferentă de birouri si vestiare amenajată corespunzator, conectată la utilități ( încălzire, iluminat natural și artificial). Conectarea la rețeaua de voce / date este de asemenea disponibila.

Cale ferata industriala

Locatia dispune de cale ferata industriala ce deservește întreaga curte de 95.000 m2 fiind conectata la sistemul feroviar național.

Pod rulant

Podul rulant existent , având lungime 85m, lățime 30m și înălțimea 8m, are capacitatea maximă de ridicare fiind 7 tone.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt